Ny tatuering!

Gjorde en ny tatuering idag, det vart en text på nyckelbenet :) "Memories are forever" är jätte nöjd !


Bröllop på alla <3 dag.

Nu är jag redo för Evelina och Daniels bröllop.


Möhippa

Dagen började med att jag vaknade upp vi 11 och gjorde mig i ordning sen åka mot Uppsala för möhippa med underbara vänner :) känns så underbart att man har så underbara vänner som finns för mig och ställer upp för en. Och nu tänker jag fira bästa Evelina och bara festa loss :)


Rubrik?

Ska man säga god morgon eller god natt nu när klockan är 05:00.
Haft en bra kväll/natt åkte in till Uppsala för en liten krogrunda med Bea och Jimmy :) alltid lika kul och träffa dom två!
Efter det vart det en kebabtallrik sen hemgång :) nu blir det sova efter att man har pratat med älskling i över en timme i telefon. :) så i morgon blir det städa och fixa lite i lägenheten :)


Partyy!

Sitter hemma hos Danne med Mikkan och dricker :) snart kommer Emelie och Lucas :)


Fredag

Sådär nu är det helg :) ikväll så blir det att umgås med dom bästa i Heby :) så får se vad kvällen har och bjuda på :) nej nu blir och göra i ordning lite mat och vänta in Mikkan :)


100% partykryssning

Har inte haft ork och göra ett inlägg efter kryssningen. Kryssningen var underbar! Och massa minnen följde en med hem :) Blir att åka av i april igen :D är så sjukt taggad :) träffade massa nytt folk och det var de bästa på väldigt länge :D