Good day but best friends!

Hej bloggen :)
sitter och kollar på olika sidor för jag ska köpa en klänning som jag ska ha på bröllopet i april.
det är så jäkla svårt och veta vad man ska köpa för klänning + skor.
men ni läsare kan väl ge mig lite tips på olika sidor där man kan köpa klänningar? vore jätte snällt :)

och just nu är jag med emmy oxå och hon ska sova hos mig mys :P



Lördag

Sitter i älsklings säng och väntar på att han ska komma hem från sin match, och i morgon åker han till idre :/ kommer sakna han grymt mycket! :( . jag som trodde att han skulle vara hemma på sportlovet.

Satt och lekte lite med camen på datan: hahah var berädd på fula bilder! :P






natti natti

har precis hjälpt emma och fixa hennes blogg (http://emmawentzel.blogg.se) :) . nu ska jag betala räkningar sen sova!

LÄNGTAR!

Har precis packat väskan för i morgon efter skolan ska jag åka till min underbara Pojkvän har inte träffat han över en vecka så det kommer jag se i fram emot att träffa honom :) och kommer nog vara med honom hela lovet, hoppas :)

älskar dig !

 



dagens!


sovdags..

hej bloggen. jag kom från tvättstugan för ett tag sen tvättade 4 maskiner tvätt. kan inte förstå att vi tjejer har så jäkla mycket med kläder?? :o
snart ska jag iaf hoppa in i duschen sen sova, skulle egentligen städa och så men klockan är efter 10 och då ska det vara knäpp tyst i lägenheten satt det får jag fixa i morgon.

vart lite bilder från igår när jag var med Elin, har inte orkat och tagit kort på halsbandet som jag fick igår på mötet. Tar en bild på den i morgon.












16:18

Sitter hemma hos Elin, vi åt precis varma mackor och ska snart fixa oss lite grann inför kvällen :)


http://ellenelinjohansson.blogg.se


Möte med Alexandra imorgon.

I morgon kväll 18:30 ska jag och Elin (http://ellenelinjohansson.blogg.se/) på möte med http://vadfanskajagheta.se/. Det kommer bli väldigt intressant, kommer ta med min kamera så det blir lite bilder. nu under kvällen så har man diskuterat med henne angående mötet. Nu blir det in i duschen och sen sova ! kom på nyss felet varför jag inte kunde ladda upp bilder, behövde bara att trycka på "ändra redigerare" så kom panelen upp :)


Alexandra






konstigt

ja jag börjar undra om blogg.se håller på uppdaterar hemsidan eller va dom gör för jag kan inte ladda upp bilder :o kan ni ladda upp bilder? berätta gärna :)

alla hjärtans dag

Ja som alla vet så är det nu Alla hjärtans dag, och kommer dock inte att fira den. men ska försöka och ta mig till skolan i morgon iaf och får se hur den dagen kommer se ut! känner på mig att det kommer bli en väldigt deppig dag.

Byter tillbaka till blogg.se

som sagt jag byter tillbaka och bloggar här, nattstad var ingenting för mig. så sin kan skippa det jag skrev i förrgår tror jag :) Sitter nu och kollar på Wallander och äter choklad :) snart blir det sängen.

bloggbyte

www.nattstad.se/Eriikastolpe ni hittar mig där hedan efter.

Ingen blogglust

som sagt så har inte jag någon blogglust just nu, men kan komma upp nått inlägg bara.
men nu blir det sängen eller spela Wildlife Park 2.



Torsdag - försov mig.

. god morgon, jag vaknade precis och bussen går om 15 min. Dags och springa till bussen