Kissies vs Isabelle strömberg

Jag förstår mig inte på folk :O alla ska härma varanndra hele tiden, kollade nyss på http://Kissies.se blogg såg att hon har köpt en dress som en annan bloggare har, http://isabellestromberg.blogg.se/Tycker att det barnsligt när man härmar andra personer. Jag tycker att man borde hitta på nått själv och inte göra som alla andra gör!?


<3

I morgon så kommer Elin och eleonore till mig och hälsar på för första gången, då blir det bad. och hoppas på att  vädret håller sig till sol :D



lördag

har precis fixat emmys blogg http://emmybeergluund.blogg.se
besök gärna den.

Idag så jobbade jag kväll gick bra, var helt slut när jag kom hem.
sen så kom emmy och robin så jag var med dom till nyss.
är barnvakt och hundvakt oxå. massa mys framför tvn :)

Impala 65, till salu.












14:41

Hej bloggen!
Jag vaknade precis för en timme sen och ska ut och sola bada snart :)
Är ledig i dag från jobbet, så jävla skönt!
Och jag har inte bloggat på ett tag för att niclas gömmer alltid undan den när man behöver den :O
seriöst jag kommer flytta snart, pallar inte med hans jävla gnäll om allt.

Och idag så kommer min kusin och moster till mormor och morfar så hoppas på att han kommer och hälsar på idag :) var ett bra tag sen jag träffade dom :/

Jocke




Hagundagården.

I dag började jag jobba och 3 veckor framöver, ska skriva upp mig som timvikarie i veckan tror jag :). Det var en lugn dag på jobbet idag. Det vart lite tokigt i morse, jag skulle gå med min handledare men hon hade en annan person med sig, så jag gick själv och fixade lite. det gick jätte bra, och jag har haft min praktik där förut, så jag kan lite på den avdelningen jag är på :)

Sommar:)

Hej bloggen.
jag har inte bloggat någonting under en vecka snart och de beror på att det är fint väder ute och datan har inte funkat, men nu funkar min dator igen.
I morgon så börjar jag jobba så ska snart gå och sova så man orkar i morgon och det ska bli 24 grader ute och jag som ska jobba inomhus -.- .


Ny bloggdesign på gång